Just DO it!

Z kavárenského povaleče se stává busy man! Aspoň teda soudě podle minulého a budoucího víkendu. V sobotu jsem strávil 12 hodin na place a fotil holky v legínách.

Teda nebyly tam jen běhny, bylo tam i pár běžců…Po celodenní šichtě jsem byl tak vykoukanej, že sem se musel jít regulérně vožrat. Tímto děkuju slánskejm klukum za podporu.

Když jsem se den poté tak nějak stačil dát do pořádku, spočítal ztráty a přestala se mi motat hlava, ozvala se mi Kristina z Penidy, krásnýho ostrova u Bali, kde byla teoreticky volná pozice na příští sezonu pro jednoho dajvmástra. No, bylo tam místo do včerejšího dne, než na ní jedna zlatokopka z Chomutova ušila boudu a K. tím pádem přišla o místo.

Dole pár fotek ze Slánska – první jsou z Velikonoc, kde si nás vzal do parády pan Cap. Pokračovalo se do Smečna, kde na nás čekaly slánské ženy, české pivo, irská whiskey a holandské konopí. Moje velikonoce byly na hony vzdálené těm několika legendárním v minulosti, kdy si člověk prostě napsal omluvenku nebo nevstal. To mě přivádí k myšlence, že místo velkého pátku by se pro národ bezvěrců a alkoholiků spíš hodilo volno v úterý – na vykurýrování, aby měli nejen moji přátelé o den dovolený navíc.

error: Content is protected !!