Květnový pivní trip

O čem bude tenhle příspěvek? Nápadů byla spousta, ale už bych si mohl zvyknout, že v pondělí dopoledne jsem bystrej jak důlní kůň…Obzvlášť po těch posledních několika víkendech. Docela se těšim někam, kde pívo neni tak dobrý a levný.

Takže minulej víkend, rozuměj ten nejhezčí letošní víkend, jsme se vydali do Žebráku, odkud jsme šli přes Broumy do Roztok u Křivoklátu. Deset pivachtivejch kreténů ze Slanýho, Velvarska i Varnsdorfu.

Prvním cílem nálevna v Březový. Nenechali jsme nic náhodě a radši už někdy ve středu si zarezervovali místa pod televizí, abychom zblízka viděli, jak přejedem Rusácí. Tři nula Milane!

Vypít půl baru a někdy kolem půlnoci hledat flek na spaní pro deset lidí je naše specialita. Za pár minut po dost vtipný cestě, kdy jako jednotka z části na zteči a z části na ústupu mizíme kdesi v tmě, rozděláváme na louce oheň, skáčem po větvích a lámem suchý klacky.

Usnul sem ani nevim.

Ráno první jarní koupačka v lesnim potoce a pochod šturmem mimo vyznačený stezky do Broum, kde Matuška vaří moooooc dobrý pivo. Hned při vstupu do vesnice jsme byli místní dívčinou v kroji pozváni na máje, ale jako správní džentlmeni jsme dívkám řekli NE! Měli jsme totiž před sebou plán na vypití dalších dvou sudů, čutnout si nohejbal a dostat úžeh (Kafky).

Po několikahodinové chůzi, kdy se pocit vyschlého hrdla střídal s pálivými chodidly a nejbližší otevřená hospoda se stále nacházela za rovinou abstraktnosti, jsme konečně dorazili do milovaných Roztok do hospody U Jezzu.

Neděle klasickej krendopylon U Jezzu, kde se k nám připojila na zbytek odpoledne Mony. Jo, holka bez prdele, je jako tejden bez neděle! :p
No a když začít Žebrákem, proč neskončit žebrákem? Večerní příjezd na hlavák a následný žebrání do čepice s panem inženýrem PhD bylo dost bizarní zakončení už tak bizarního víkendu. Díky za tu vzpomínku, kluci.

error: Content is protected !!