Little London

Někdy během prázdnin se mi ozvala Hedvika, zda bych jim nechtěl nafotit svatbu. Chvíli sem váhal, ale fotit česko-čínskou svatbu v Londýně sem považoval byla výzva!

Bus, letadlo, bus, metro a jsem na místě. Na teď už mě neznámé stanici mě vyzvedává Monika Ferro, Italka, kterou jsem potkal na cestách po Barmě a spolu s Alexem jsme si notovali tak, že jsme spolu strávili větší část tripu. Viděli jsme se naposled před rokem a půl v Thajsku, kdy sem byl třetí kolo u vozu –  zatímco sem házel polena do ohně na pláži, ona nejspíš píglovala jejího tehdejšího amanta v oceánu pár metrů od mýho lahváče.

První noc jsem zůstal u ní na předměstí a hned po odhození báglu, pár panácích a cigárech jsme vyrazili ubrem do ulic, kde jsme potkali její italský kámošky z práce. Měl sem tušení, že je v Londýně hodně Italů, ale je jich tam moc i na samotné Italy. Po Brexitu se jich nejspíš dost vrátí nebo přesune jinam, jsou trochu zhnuseni tim, jak to dopadlo (aspoň podle slov Moniky), třeba kolem jejího domu, kde si za 500 liber pronajímá jeden pokoj (bydlí v šesti lidech + kočka) vstávají do práce jen náplavy. Sousedi to prý nemaj úplně zapotřebí, pronajímaj pokoje ve svých předměstských domech nebo pobíraj štědrý sociální dávky pro to či ono. Nevim no. Nebydlím tam, nevím o tom nic a ještě by mi tady mohl přistát komentář od Šenka se stopadesáti důvody proč je brexit dobrej. A to opravdu nechci :)

Takže jaký byly chvíle, kdy sem nefotil Hedviky svatbu? no to se podívejte nahoře na fotky (teď mi došlo, že sem vždy psal níže, páč na minulejch stránkách to bylo obráceně, takže pan dort, pokud to ještě někdy zmínim…). S Italkama nějaký drinky, fotbálky, který jsme po česko-italsku vochcali, takže do branky umístili šálu a ušetřili tak libru za hru…ne, nestydim se, nechal sem tam dost za pivo.

Na fotkách je pár zákoutí a opět ten Barbican, ten skvělej Barbican, kterýmu je věnovanej díl na Streamu – Gebrian vs. Londýn.

 

 

error: Content is protected !!