MGD design

Někdy se stane, že se mi někdo ozve skrz něco, abych někdy to něco někde nafotil.

Pokud něco jsou interiéry, někdo je tim pádem Magda, někdy jsou střední Čechy a někdy znamená hnedle příští víkend, pak ten další a možná ještě jeden. Jako asi stárnu nebo nevim, ale mam někdy fakt rád fotku, do který můžu vstoupit. kterou můžu připravit. Možná to reflektuje moje český rozpoložení, kdy my všichni všeobecně víc plánujem a chceme mít věci pod kontrolou..Každopádně sem tim chtěl trochu kostrbatě sdělit, že mě tohle focení baví. baví mě, protože si to místo opravdu prohlídnu, osahám, dám si tam většinou kafe a většinou to kafe je i dobrý.

No, teď mě napadá, že je neděle a mám v sobě tři betony, takže to s tim stárnutim nebude tak važný, ale na úvahu a na zabití pár desítek znaků asi dobrý…

No každopádně si hoďte MGD do fejsbuku nebo do gůglu (udělal bych to za vás, ale viz. výše) a myslete na toto studio, až budete přemýšlet nad nějakou rekonstrukcí či změnou vašeho bydla. Focení ve Vlašimi mě bavilo ze všech projektů asi nejvíc, bohužel mam víc fotek, možná i povedenějších, ale nedokážu zařídit, aby se mi zobrazovaly správně i fotky na výšku..

error: Content is protected !!