Titov Trip

Pokaždý, ale uplně pokaždý někoho v naší bandě napadne psát deník. Někdy nám to vydrží zapisovat den, někdy dva, někdy týden. Byl jsem součástí pouze jednoho výletu, kdy nám to vydrželo od začátku do konce, ale deník se stejně nakonec ztratil u pana Kostoviče nebo Dužára.

Pedrova neuvěřitelně bizarní hláška o roxorech co tančí foxtroty, bohužel nejspíš zůstane na tomto blogu osamocena, protože na naprosto nelogický věci se vzpomíná zkrátka nejhůř a víc než jednu stránku v deníku zase nemáme.. Kdyby kluci četli blog, tak můžou do komentářů něco připsat, ale nemyslim si že se to stane.

Nicméně pár spojek s výletem stále existuje. Tak třeba mám na sobě triko z Ohridu a fotbalový Euro stále probíhá. Sympatický výkon Albánie nestačil bohužel na postup ze skupiny, ale jejich heroický výkon proti Francii si zasloužil víc než odchod nevděčných fanoušků od obrazovek pár minut před koncem zápasu..Inu horká albánská krev.

Prvního července. Ha! Titov trip jako by se udál někdy hodně dávno. V hlavě už nenosím albánský minisukně, ani zubatý pastevecký psy, ale severský léto a další stěhování. Fakt si už připadam jako hlemýžď.

Takže z horkýho Balkánu na chladný sever. V úterý ráno startujeme bramboráka a kolem půl 11 večer bychom se za západu slunce měli naloďovat na trajekt.
Dal jsem si pár předsevzetí. Například že konečně odstraním nános pavučin, včel a much z oken. Nebo že si z kamenů, klád a zahradního náčinní postavím takovou menší Radlickou kulturní sportovnu kolem Stuvoye, kde si ve dnech volna s Komárem trochu zacvičíme.

Dole pár fotek ze Skopje, z trhu, z hostelu, pohled na mojí večeři v ešusu a nakonec pár výhledů z cesty pod Golemem.
Tak pěkné léto, příští příspěvek už bude severskej.

UPDATE: Radlickej kruháč v podhůří Maelefjellu se nekonal, spíš sme pálili cigárka…no ale mouchy a pavučiny jsem vymetl, takže 1:1!

error: Content is protected !!