Cozy Jozy

Občas mam chuť být sám se svou knihou na pláži, zamotanej v hamace, zírat jen do dáli nebo na loskutáky co kolem hašteřej. Všechny tyhle kratochvíle jdou ovšem stranou, když potkam někoho s frisbíčkem nebo takovym tim skákacím míčkem do vody. Takhle jsem poznal Mariu a Jozy.

Čtveřici batůžkářů jsem potkal na pláži právě ve chvíli, kdy vyndavali talíř. Dva Italové a dvě Němky z Berlína. Duo Roma + Napoli se o ně “staralo” pár posledních dní, ale druhej den mířilo do Malajsie. Já měl druhej den volno. Dali jsme si spolu pár cigár, projeli jsme cesty, který nás poslední roky bavili a domluvili se na druhý den do národního parku.

Na jihu Lanty je tzv. národní park. Prales, makakové, pěkná pláž, pěkněj maják a pěkný vstupný. Osedlali jsme svoje stroje a vyrazili směr jih. NP je trochu voblož vzhledem ke vstupnýmu a co za to můžete vidět, ale tak aspoň to uživí pár dalších thajskejch rodin.

Holky spolu bydlí v Berlíně, jsou to BFF a dost živelný, takže po dni někde mezi stromy a pískem sme se zhulili na pláži. Dal sem si brko asi po roce a v tu chvíli to bylo zase dobrý. Ale je to tu stejně dobrý i bez drog, takže sem klidně pošlete svý děcka na detox.

error: Content is protected !!