168 hodin

Snažim se. Fakt se snažim vás potkat všechny, dát si kafe, pivo, dvě. Posedět na jedné z posledních letošních zahrádek a s klidným svědomím, že sme se vlastně potkali a bylo to skvělý jako tenkrát, odjet.

Mám přesně sedum posledních dní si s váma dát žejdlík, zajít na výstavu nebo ci na ulici aspoň plácnout. Čas je neúprosný a už sedmýho října bude dosedat moje letadlo i s mojí rozsezenou zadnicí v Londýně, odkud po pár dnech vyfičim do Malajsie.

Vracim se na pár dní na Tioman, kde v říjnu končí sezóna a začínají naopak deště. Koupil sem si pár hraček, abych se zabavil a vy z těch mejch upocenejch výletů měli co nejvíc. Takže k fotkám lidí kolem a zvířátek pod vodou přibudou videa z ptačí perspektivy a fotky od tamtéž. Sem na to fakt zvědavej. Jura mi v Hjartdalu ukázal co a jak, jaký jsou možnosti a na mou editovanou prvotinu se můžete podívat tady. Pilotoval Jura, můj dron je zatím zaparkovanej v Londýně u K.

Užijte si Samain, Jazzáky, Vánoce, Silvestra, Velikonoce, čarodejnice…sem za chvíli zpět!

Další příspěvek bude až z Tiomanu. Předpokládam a doufam, že to tam vypadá stále tak, jako na fotkách nahoře, který sem si schovával v šuplíku. Njoy.

error: Content is protected !!