PF 19

Tak jakej ste měli poslední večer roku 2018? Já ho strávil mezi samejma emigrantama a přežil jsem. Ale bylo to tentokrát jen o fous, páč kombinace dobrýho piva a skvělýho rumu za necelý dvě éčka lahev zní vražedně a to nemusí být ani silvestrovská noc.

Dva dny mi trvalo, než sem se srovnal. Jít spát v devět ráno je pro Slaňáka něco, co si střihne párkrát za kvartál. Býti nahatým pirátem na moři s lahváčem v ruce bylo poprvé i pro mě. Jsem rád, že měl kapitán Sonny pochopení a celý situaci se zasmál.

Cíl pro rok 2019: neplavat po prokalený noci nahatej na cizí loď!

Slovy klasika: chčije a chčije. Plním resty, koukám na letenky, zařizuju březnovou expedici na Filipíny. Mel začala freedajvingovej kurz, takže pozítří na mě bude machrovat, že se dokáže bez přístroje ponořit 10 metrů hluboko. Za týden to bude patnáct a než skončí všechny kurzy, bude někde na dvaceti. Transformace mojí holky v mořskou pannu právě započala.

Kam jste se nejčastěji ve vzpomínkách za rok 2018 vraceli? Já abych řekl pravdu, tak nejspíš do Norska na Lofoty, do Bradavic za Harrym a do New Yorku. Chybí mi focení vertikál, neonů a pravidelnejch tvarů. Geometrickej výběr z NY najdete výše. Snad mě tenkrát Mařena nepohaní za odfláknutý fotky. Najdete tam High Line, skvělou galerii MoMA, Manhattan, stanici Fulton a železa newyorskejch mostů.

Takže úspěšnej rok 2019 a až se za 31. 12. 2019 ohlídnete zpět, ať jste spokojeni a vzpomínky vám vykouzlí potutelný úsměv. Ostatní se nepočítá.

 

error: Content is protected !!