Covid 19

Konec srandy. Ještě předevčírem jsme mohli navštívit přátele, dát si u nich na zahradě odpolední pifko, pokecat a předat si aktuality zákazů a chystaných opatření. Teď jsme v jednom z těch opatření uvízli. Na nákup jednou za pár dní s propustkou, jinak doma. Pokud to porušíš, jdeš do basy.

Taky ta pandemie mohla přijít o měsíc později. Odlet mojí skupiny na Filipíny byl zrušen týden před plánovaným příletem, takže všechna organizace k ničemu a žádný kapříci na účet nepřistanou. Na foťáky tak akorát koukám a rezervace na duben jsou taky včudu. Tohle je přesně jedna z těch chvílí, kdy si státní zaměstanec píská a OSVČ se může jít pomalu oběsit. Sem zvědavej s jakym účtem to všechno nakonec skončí, ale myslím, že to bude hodně lidí hodně bolet.

Čas neúprosně plyne, vir se šíří a poprvé po 8 letech je moje letní Norsko v ohrožení…vše bude záviset na odletu z Asie, ale šance že odletím na již koupenou letenku devatenáctýho května je tak 30%.

Covid19 bezesporu zasluhuje pozornost, ale bacha na další důležitý zprávy. Orbán v Maďarsku docílil toho, o čem měl posledních několik let vlhký sny a do stejný voleprdele kráčíme pomalu taky… Sleduj to!

Přes všechen ten voser kolem se vydařily výlety s mamkou. Vyšlápli jsme si na kopec, váleli se s lahváči v horkých pramenech, plavali ve vodopádech, učila se na skútru, šnorchlovali jsme se želvami a večer u kostek popíjeli rum. Taková (ne)tradiční rodinná dovolená. Díky super Dano! Všechny akční aktivity jsi zvládla líp, než kdejaká dvacítka!

A teď jedno takový selfpromo.

Jestli mě sleduješ trochu dýl, možná se ti zalíbila některá z mých fotek a chtěl by ses na ní koukat na fajnovym papíře. A jelikož teď budeš trávit dost času doma…víš jak. Popřemýšlej nad tim. Už sem takhle řešil fotky na dálku a dopadlo to víc než dobře.

Dyckydík.

error: Content is protected !!