Pod povrchem

Přes tři týdny uteklo od posledního příspěvku. Třetí týden kroutím v kanclu a tu stejnou dobu sem nedržel foťák v ruce. Dva měsíce se nekoupal v oceánu, tři měsíce nepotápěl, 4 dny nevožral a den nevybíral peníze z bankomatu. Co to je sakra za systém?

Všechno má svůj důvod a kdybych na začátku února zariskoval a jel do Ao Nang do Thajska dělat stejný věci jako loni, tak řeším asi jiný věci než teď. Řešil bych asi nedostatek práce a nehezký vzpomínky z minulých dnů. V dive centru, se kterym sem byl znovu dohodnutej, měli před pár dny totiž dost vážnou nehodu. Tak vážnou, že jeden Číňan díky chybě instruktora zemřel. Co bude s centrem se neví, ten idiot co to posral už tam neměl pracovat dávno.

Životy každýho z nás se liší jen tím, jaká rozhodnutí dennodenně děláme a jak se k nim stavíme. Každej den stojíme na pomyslný křižovatce a je jen na vás, jak se rozhodnete.

Před pár týdny jsem stál na křižovatce, která mohla změnit spoustu věcí…

Kdybych byl blondýna s vyžehlenejma vlasama a na instáči měl našpulený rty, obnažený kozy a vystrčenej zadek, tak bych si asi pod každou fotku připsal Carpe diem a podobný bláboly, pod kterejma si dotyčná představí tak akorát čupr lambrusco ještě před oběděm nebo žůžo nákup kabelek Michael Kors s kámoškama v Paládiu.

Ale lidi řikali, že punk je jinde.

Všeobecně existuje past na střední třídu v podobě minipivovarů, kde lidé s průměrnym platem nechávají nadprůměrné peníze za vynikající pivo a žebírka. Ve Slanym vznikla už několikátá past pro mě a moje kamarády: Me Gusta se přesunula pod povrch, kam slunce nikdy nezasvítí, na stěnách nevisí hodiny a pan domácí již nevypíná proud.

Dole se tedy můžete podívat na fotky baru Pod povrchem. Klidně to i odklikněte na fejsbůku ať víte, jaký dobroty Míša zrovna vaří.
Až půjdete kolem, tak se tam stavte. POZOR ale: “Na jedno” se tam vážně nechodí.

error: Content is protected !!